KAJ VAM JE POMEMBNO PRI DEZODORANTU?

NIVEA MEN PROTECT & CARE DEZODORANT

NIVEA MEN, STROKOVNJAK ZA DEZODORANTE

S 25 leti izkušenj na področju dezodorantov NIVEA MEN zdaj nudi novi NIVEA MEN Protect & Care. Zagotavlja dolgotrajno, 48-urno zaščito pred neprijetnim vonjem in ne draži kože.

DOLGOTRAJNA ZAŠČITA

Neprijeten vonj potu in potenje sta zdaj le še preteklost. Inovativna formula novega NIVEA MEN Protect & Care dezodoranta nudi zanesljivo 48-urno zaščito z dobro poznanimi aktivnimi sestavinami formule.

NE DRAŽI KOŽE.

Sestavine v inovativni formuli novega NIVEA MEN Protect & Care dezodoranta so znane po svojih negovalnih lastnostih in skrbijo, da vaša koža ne postane razdražena.

ODKRIJTE NIVEA MEN PROTECT & CARE DEZODORANT

ODKRIJTE NOVI NIVEA MEN PROTECT & CARE ZDAJ

NIVEA MEN PROTECT & CARE DEZODORANT

Nekateri dezodoranti so posebno učinkoviti, medtem ko so drugi posebno negovalni. Danes moški hočejo dezodorant, ki jih popolnoma zaščiti, ne glede na to, kaj jim prinese dan, obenem pa neguje kožo pod njihovimi pazduhami. Zdaj imate lahko oboje – z NIVEA MEN Protect & Care.

  1. Primerjava dezodorantov in antiperspirantov
  2. Nega za pazduhe?
  3. Neprijeten vonj?
  4. Nova formula
  5. Nobenih kompromisov več
  6. Kaj pa madeži?

KAKŠNA JE RAZLIKA MED ANTIPERSPIRANTOM IN DEZODORANTOM?

Izdelek, ki je posebej zasnovan za preprečevanje neprijetnega telesnega vonja, se imenuje dezodorant. Dezodoranti prekrijejo neprijeten vonj s svojo dišavo.

Izdelek, ki preprečuje potenje, se imenuje antiperspirant. Antiperspiranti so tako učinkoviti kot dezodoranti: Uravnavajo mokroto pod pazduhami, da preprečijo mokre madeže na oblačilih.

ZAKAJ KOŽA PAZDUH POTREBUJE POSEBNO NEGO?

Koža na predelu pazduh je izpostavljena različnim dražečim dejavnikom: pogosto jo skrivamo pod oblačili, zato ostaja vlažna in ni deležna dnevne svetlobe. Prav zato potrebuje posebno pozornost. Novi NIVEA MEN Protect & Care dezodorant je bil razvit, da zagotovi občutek negovane kože in je pri tem ne draži. Formula ne vsebuje alkohola, zato ne draži kože. Vsi ti dejavniki pomagajo preprečevati draženje pazduh, obenem pa kožo dolgotrajno zaščitijo pred potenjem in neprijetnim vonjem.

KAKO NASTANE NEPRIJETEN VONJ POTU?

Naše znojnice tvorijo mlečno snov brez vonja. Značilni neprijetni vonj potu povzročajo bakterije, ki naseljujejo tisti del telesa. Zlasti na predelu pazduh pot ne more dobro izhlapevati, zato se bakterije hitreje razmnožujejo. To lahko povzroči razvoj neprijetnega vonja in prekomerno potenje. Z uporabo dezodorantov ali antiperspirantov lahko to preprečite.

ZAKAJ JE NOVA FORMULA NOVEGA NIVEA MEN PROTECT & CARE DEZODORANTA TAKO POSEBNA?

Edinstvena formula novega NIVEA MEN Protect & Care dezodoranta združuje zelo učinkovito 48-urno zaščito pred potenjem in neprijetnim vonjem z blago nego NIVEA. Ima tudi moderen, moški vonj.

ALI ME NOVI NIVEA MEN PROTECT & CARE DEZODORANT ŠČITI PRED POTENJEM IN HKRATI NEGUJE MOJO KOŽO?

Novi NIVEA MEN Protect & Care dezodorant nudi zanesljivo zaščito za vas in vašo kožo, tako da odlično združuje učinkovitost in nego. Zanesljiva zaščita brez draženja kože – lahko imate oboje!

ALI DEZODORANTI POVZROČAJO MADEŽE NA OBLAČILIH?

Da preprečite madeže na oblačilih, pustite, da se dezodorant povsem vpije v kožo in posuši, preden se oblečete.
Pomembno vlogo imajo tudi nekateri drugi dejavniki: pogostost uporabe, količina uporabljenega dezodoranta, kako pogosto se preoblačite, kako perete oblačila, sestava vašega potu, vsebnost bakra v lokalni vodovodni vodi in temperatura pranja.